Tisdagstankar

768 1024 admin
  • 0

Jag hade en jättejobbig dag igår med datorn. Det var egentligen väldigt komiskt för jag trodde att något gått sönder, men det slutade med att jag upptäckte att jag bara satt i min internetsladd fel. Hela dagen oroade jag mig och försökte lösa problemet och så på kvällen kom jag helt plötsligt på lösningen… Då kunde jag inte mer än att skratta… Ja, ja.. Sådant händer!

Idag har jag varit mer produktiv och skall alldeles strax gå och sätta mig och äta mellanmål och varva ned innan yogan börjar. Mina barnyogakurser är nu i gång, men kurserna är inte fulla, så det skulle vara väldigt roligt om det blev några fler barn som anmälde sig. Det går alltid bra att komma och prova på gratis en gång (även nästa vecka).

Jag har jobbat med skrivandet idag också och imorgon börjar jag på min tredje roman. Jag väntar fortfarande på besked från flera bokförlag angående roman två, men jag måste skriva ändå.

Igår hade jag ett samtal från räddningsmissionen och fick lite mer information om föredraget jag skall hålla hos dem den 11 september. Jag skall prata om grit igen och det kommer att bli kul. Jag fick också förfrågan om att eventuellt hålla ett föredrag på en skola och det känns jätteroligt.

I nästa vecka kommer jag att ha yoga för eleverna på Montessoriskolan Casa (där en av mina döttrar går). Det skall också bli kul!

September kommer att bli en intensiv månad, men jag ser fram emot mina uppdrag. Som ensamföretagare är det viktigt att komma ut och träffa människor. Jag gör det som tur är i yogastudion, men det är också viktigt att göra det i andra sammanhang.

Ha en fin tisdag!

Namaste,

Johanna

Leave a Reply

Your email address will not be published.