Härligt med fredag

768 1024 admin
  • 0

Idag har jag varit lite seg. Trots att jag inte haft någon barnyoga den här veckan har det varit intensivt och det känns i kroppen, men nu är jag faktiskt piggare än jag var i förmiddags och det är ju bra :-)!

I går hade jag tre yogapass. Det första var killgruppen som jag hade från klockan sju till åtta. Det var roligt att komma igång med den och jag gillar dynamiken i gruppen. Trots att de inte yogat så länge är de jätteduktiga och motiverade!

Under dagen jobbade jag framför datorn och fick ganska mycket gjort. Jag har bestämt mig för att läsa lite i en anatomibok varje dag, så att jag lär mig mer om kroppen. Den första boken jag börjat med är Yoga Anatomy av Leslie Kaminoff och Amy Matthews. Vissa saker i boken är väldigt detaljerade, så dem hoppar jag över, men i det stora hela är det en mycket intressant bok.

Igår kväll hade jag två yogapass till – ett nivå 1-pass och ett nivå 2-pass. Det var roligt, men de grupperna är inte lika fulla som de på måndagar och tisdagar, så där vore det trevligt om det kunde komma några fler. Är du intresserad, är det bara att höra av sig!

I morse klockan halv sju hade jag min sista yogalektion för veckan. Jag gick upp redan klockan tjugo över fem, så att jag skulle hinna med min egen yogautövning innan jag undervisade. När yogalektionen var slut gick jag ut och sprang. Kanske blev jag därför så trött på förmiddagen. Det blev nog lite för mycket :-)!

Nu är jag glad att det är fredag för jag känner att jag behöver koppla av lite grand. Det skall bli skönt att tillbringa tid med familjen och mysa med några böcker och kanske bada också.

Ha en riktigt fin fredag!

Namaste,

Johanna

Leave a Reply

Your email address will not be published.