En lugn onsdag

768 1024 admin
  • 0

På onsdagar undervisar jag inte yoga. Det är bra att ha en ledig dag från yogan i veckan. Igår när jag kom upp från yogasalen var jag helt slut. Jag tycker verkligen om att undervisa, men jag märker att jag förbrukar en massa energi, eftersom jag håller igång non-stop under de timmar jag är med mina elever. Det är skillnad från när jag undervisade i skolan, för då varvade jag genomgångar med att eleverna jobbade självständigt. När jag undervisar yoga instruerar jag hela tiden och det är jätteroligt, men energikrävande 🙂.

Idag har jag läst ganska mycket. Just nu läser jag Super Better av Jane McGonigal. Det är en väldigt intressant bok, som både presenterar forskning om hur dataspel kan utveckla människors förmåga att klara svårigheter bättre, men också om hur man kan använda Superbetter-metoden (som författaren utvecklat) för att bygga upp sin styrkor.

Jag har inte läst hela boken, men har redan lärt mig mycket och ser fram emot att lära mig mer. En mycket läsvärd bok (speciellt för mig som alltid varit ganska negativ till dataspel 🙂)!

Namaste,

Johanna

Leave a Reply

Your email address will not be published.