En jättevacker söndag i september

1024 1024 admin
  • 0

Det har varit en trevlig helg, men också ganska fullproppad med saker att göra, så nu är jag lite trött. Igår var vi på Josefinas nya skola och träffade föräldraföreningen och sedan var det fullt upp med städande och handlande. När väl kvällen kom var jag ganska urlakad.

Idag har det varit underbart väder. Jag sprang som vanligt på morgonen och mötte Peter uppe vid Delsjön där vi badade. Det var underbart och jag hoppas att det blir några fler bad innan hösten kommer på allvar.

På eftermiddagen var vi och handlade och när vi kom hem gick jag direkt till yogastudion och städade där. Det är skönt att få gjort städningen på söndagar, så jag kan fokusera på det “riktiga” jobbet på måndagar. Jag har lite kvar att göra med sekvenserna och hade hoppats att jag kunde göra det idag, men tiden räckte inte till. Jag får helt enkelt göra det imorgon.

Nu skall jag snart gå och lägga mig och läsa. Hoppas att ni har haft en riktigt fin helg och att vi ses på yogan under veckan!

Namaste,

Johanna

Leave a Reply

Your email address will not be published.