En varm onsdag

1024 1024 admin
  • 0

Det har redan gått tre dagar av veckan. I måndags jobbade jag nästan bara med yogan. Den här veckan har vi en ny sekvens med fokus på stående positioner och balanser. Temat är “var här för dig” och med det menar jag att det är viktigt att inte glömma av att ta hand om sig själv. Det är så mycket runt omkring hela tiden och lätt att sätta alla andras behov framför sina egna, men vi behöver tid för oss själva också.

Igår var jag på GLTK och hade yoga för två klssser på Casa. Det är alltid roligt att träffa elever och vara ute på skolor, men ibland är det synd att miljön inte är så mysig. Det är inte riktigt samma sak att ha yoga i en stor gymnastiksal, som i en liten yogasal med dämpat ljus och i en mindre grupp.

Idag har jag äntligen kommit igång med skrivandet och också jobbat med föredraget jag skall hålla nästa vecka hos Räddningsmissionen. Jag hann även med en sväng till biblioteket medan min dotter Philippa dansade balett. Det är mysigt att vara på biblioteket. Jag har alltid trivts bland böcker :-).

Namaste,

Johanna

Leave a Reply

Your email address will not be published.