En trevlig torsdag

768 1024 admin
  • 0

Jag hinner bara skriva några rader idag för tiden går alldeles för fort (som alltid). Idag har jag fått gjort det jag satt upp på min lista och det känns bra. I morse hade jag min herryoga-grupp och det var trevligt! Jag gillar att ha yoga tidigt på morgonen, så jag ser fram emot imorgon också. Prova gärna och kom på ett pass om du har lust. Vi startar 6.30 och håller på till 7.30. Jag bjuder på en liten smoothie efteråt.

På förmiddagen planerade jag barnyogan för de yngsta barnen och förberedde nästa veckas meditation och tema. Det är roligt att lära sig mer om olika meditationer och andningsövningar. Jag är glad att jag bestämde mig för att ha en ny övning varje vecka. Det gör att jag lär mig mer och det är roligt att dela den kunskapen med mina elever.

Jag har också jobbat med mitt motivationsföredrag för Räddningsmissionen och är nu nästan färdig. Imorgon skall jag skriva ut anteckningarna och börja öva på det lite mer. Jag har ju hållit liknande föredrag förut, så det borde inte vara någon fara, men jag vill vara väl förberedd när jag kommer dit på tisdag. Jag undrar om det skulle finnas ett intresse bland mina yogaelever (som har barn i skolåldern) att lyssna på ett liknande föredrag? Kanske skulle det vara något? Jag får fundera på det.

Skrivandet på den tredje romanen går långsamt framåt. Idag lyckades jag få ihop lite över 250 ord… Ingen stor prestation precis, men jag får vara nöjd med det lilla :-).

Nu skall jag alldeles strax gå ned till yogasalen och ha mina klasser. Hoppas att vi ses på yogamattan!

Namaste,

Johanna

Leave a Reply

Your email address will not be published.