Mindfulness och smärta

768 1024 admin
  • 0

Hoppas att ni haft en bra fredag! Jag känner mig nöjd med dagen och min arbetsvecka. Jag har väl kanske inte hunnit allt jag ville, men har ändå fått gjort en hel del och framför allt haft många trevliga möten med mina yogaelever. Nu ser jag fram emot en trevlig helg med familjen och en rolig bokklubbsträff på söndag.

I morse hade jag min morgonyoga som vanligt. Som jag skrev igår finns det fortfarande platser kvar i gruppen, så hör gärna av dig om du har lust att börja :-).

Som ni vet försöker jag att läsa och lära mig så mycket som möjligt om yoga och meditation och ett sätt jag gör det på är genom att jag prenumererar på nyheter från google. Idag läste jag en intressant artikel om att människor som praktiserar mindfulness tolererar smärta på ett bättre sätt än sådana som bara låter tankarna vandra. Jag är så glad att man gör forskning på mindfulness och meditation för det gör att de här metoderna sprids och att fler tar till sig dem. Du kan läsa artikeln här.

Nu skall jag slappa i soffan med barnen. TGIF!

Namaste,

Johanna

Leave a Reply

Your email address will not be published.