Söndag med min bokklubb

1024 1024 admin
  • 0

Hoppas att ni har haft en bra helg! Jag har precis kommit hem från min bokklubb. Det är alltid jätteroligt att träffa mina kompisar och diskutera det vi läst (och en massa annat :-)). Den här gången hade vi läst Flickan med sju namn om Nordkorea och en tjej som flydde därifrån. Jag läste boken redan i somras, men det var förstås ändå intressant att diskutera den. Vi passade också på att äta jättegod koreansk mat från Yammy Kitchen här i Göteborg. Jag har aldrig ätit koreansk mat förut, men det var verkligen mumsigt. Någon gång vill jag åka till Sydkorea. Jag har varit i Japan och det var väldigt spännande och Sydkorea är säkert ett minst lika intressant land!

I morse var jag nere i yogasalen och städade. Alla mattor är nu ihoprullade och redo för att bli transporterade till GLTK, där jag skall ha yoga med Casas elever imorgon. Det kommer att bli en intensiv dag, men rolig också. Att undervisa fem timmar yoga på en dag tar på krafterna, men jag har gjort det flera gånger förut och jag känner att jag mer och mer hittar min roll och har hjälp av min erfarenhet. Det känns väldigt skönt.

Nu skall jag fixa en smoothie och sedan skall jag mysa lite med familjen innan jag går och lägger mig. Jag är lite nervös inför valresultatet och håller tummarna att människor tagit sitt förnuft till fånga och röstat för ett tolerant, mångkulturellt Sverige.

Namaste,

Johanna

Leave a Reply

Your email address will not be published.