Skolyoga, Kirtan Kriya och föredrag på Räddningsmissionen

1024 1024 admin
  • 0

Jag var för trött för att skriva igår, så det blev ingen blogg. Hoppas i alla fall att ni hade en fin måndag. Nu sitter jag framför datorn, men skall alldeles strax göra i ordning mig för att cykla in till Räddningsmissionen och hålla en föreläsning för dem om Mindset och Grit. Det skall bli roligt, men det är jobbigt att jag har så ont om tid på mig. Jag har fått ställa in min barnyoga idag (jag kommer att förlänga tisdagsgruppens termin en vecka) och börjar med min vuxenyoga kl. 18, men håller på till 17.30 på Räddningsmissionen och får sedan cykla i raketfart hem, så att jag hinner byta om innan mina klasser börjar. Det är ingen ideal situation, men det är bara att gilla läget. En nackdel med mitt kvällsjobb är att jag har svårt att hålla föreläsningar och då får jag hitta sådana här lösningar ibland.

Igår var jag på GLTK och hade yoga för barnen där. Det var roligt och jag försökte ta lärdom av förra veckans lektioner och göra på lite annorlunda sätt. Det är verkligen superkul att träffa barnen ute i skolan, men också en utmaning att få alla att lyssna och hänga med.

Mina yogalektioner hemma i yogastudion gick bra. Vi testade en ny meditation som kallas för Kirtan Kriya och jag skall försöka komma ihåg att skriva om den imorgon. Det är en spännande meditation som det gjorts forskning på.

Nu måste jag packa ihop mina saker och samla mig inför föredraget.

Hoppas att ni får en skön tisdagseftermiddag!

Namaste,

Johanna

Leave a Reply

Your email address will not be published.