En liten stund på balkongen

485 1024 admin
  • 0

Hej!

Hoppas att det varit en bra dag! Klockan är över tio och jag ska snart gå och lägga mig. Det har varit en fin eftermiddag och kväll här i Göteborg. Jag satt till och med ute en stund på balkongen i eftermiddags-härligt!

Imorse kunde Buster följa med mig och springa för det var uppehåll, men vi hade tur för precis när jag kom in började det ösregna.

Jag grejade lite med min planering på förmiddagen efter min träning och frukosten, men fick inte jättemycket gjort. Jag är lite frustrerad för jag känner att jag är splittrad och inte riktigt får något vettigt gjort. Jag tror det är en effekt av att vi varit borta och att jag har lite “efter-semester- blues”. Förhoppningsvis blir det bättre om några dagar😊.

Ha en fin kväll!

Kramar ❤️

Johanna

En liten stund på balkongen ☀️

Leave a Reply

Your email address will not be published.