Några ärenden och middag med mamma och pappa i trädgården

485 1024 admin
  • 0

Hej!

Tiden gick för fort igår och jag hann inte skriva (igen).

Igår sprang Peter och jag till Härlanda Tjärn och badade. Det var väldigt härligt att bada. Vi bor ju inte så långt ifrån vattnet egentligen (både Delsjön och Härlanda Tjärn är i närheten), men det är tillräckligt långt bort för att det ska ta emot lite grann att ta sig dit. Det är dumt att jag känner så för jag älskar egentligen att bada och hade gärna gjort det (sommar som vinter).

På förmiddagen efter träningen var Peter, Josefina och jag i Högsbo och uträttade några ärenden. Jag ville köpa ett par småsaker till balkongen och vi behövde handla också. Det var roligt att ha sällskap. Det gör alltid handlandet trevligare.

På eftermiddagen kom mamma och pappa på besök. Vi grillade i trädgården och kunde sitta ute i flera timmar tillsammans. Det var skönt. Jag njuter av att vara ute på sommaren. Det känns väldigt bra för hälsan. Jag sitter ju inne framför datorn mycket under resten av året. Ett av mina mål under sommaren är att vara ute så mycket som möjligt- få frisk luft och sol. Det ger energi och kraft till kroppen.

Kram

Johanna

Leave a Reply

Your email address will not be published.