Träning, jobb och övningskörning

683 1024 admin
  • 0

Hej!

Nu sitter jag på balkongen och njuter av det varma vädret. Peter kom precis och sa att det var 27 grader! Det är inte sol, men åtminstone uppehåll och väldigt skönt att sitta ute. Som jag skrev igår njuter jag av att vara utomhus på sommaren.

Tyvärr regnade det dock när jag sprang i morse, så jag fick inte med mig Buster. Han gillar ju inte regn😊 (men Peter fick med honom på en kort runda i området i alla fall).

På förmiddagen ville Philippa åka till IKEA med sin kompis, så jag körde dem dit. Eftersom vi var där för några dagar sedan (då var inte Philippa med), så stannade jag inte där utan åkte direkt hem. När jag kom hem sa jag till mig själv att det är lika bra att försöka jobba några timmar, eftersom jag inte hade något annat som skulle göras. Det var dock inte alldeles lätt. Jag är en person som behöver en viss tidspress för att vara effektiv och jag har också svårt att vara effektiv när jag inte har struktur, men jag gjorde mitt bästa.

Nu på eftermiddagen var Isabella och jag och övningskörde. Jag ska försöka att göra det en liten stund varje dag resten av sommarlovet. Hon har inte riktigt kommit igång med sin körning, men nu ska det bli bättring 😊. Hon har bara ett år kvar på gymnasiet nu och jag vill att hon tar körkort innan studenten. Ett litet problem är vår bil som är väldigt stor och otymplig att köra, men samtidigt om hon lär sig med den kommer hon att kunna köra vilken bil som helst senare 😊.

Om en stund ska jag laga mat och göra i ordning middagen. Jag ska också göra några juicer igen och en smoothie. Under semestern kunde jag inte göra det, men nu när jag är hemma igen har jag min fina juicemaskin och blendern, så det är ju smidigt.

Ha en fin kväll!

Kramar❤️

Johanna

Saknar Como-sjön😪

Leave a Reply

Your email address will not be published.