Trevligt besök och ny video

1024 576 admin
  • 0

Hej,

Det är sent, men jag ska ändå skriva några rader. Vi sitter och tittar på en deckare från TV4-play: “Black Snow”. Den utspelar sig i Australien och får mig att längta tillbaka dit. Jag har bott där i två korta perioder. Första gången i Melbourne och andra gången i Sydney. Det är över tjugo år sedan nu, men det var en härlig tid, som jag är jättetacksam för❤️. Sista gången jag var tillbaka i Australien var 2006 och jag hade jättegärna åkt tillbaka igen, men med familjen blir det väldigt dyrt, så nu passar det inte riktigt. Så länge får jag helt enkelt nöja mig med att titta på australiska filmer och tv-serier😊.

Idag hann jag inte jobba så mycket som jag hade tänkt mig. På förmiddagen efter träningen städade jag lite här och bakade citronmuffins. Efteråt kom min kusin och vi hade en trevlig stund tillsammans, gick en promenad och fikade med familjen. Det var mysigt att ha besök. Sedan vi kom tillbaka till Göteborg har vi mest fixat här hemma och inte varit så sociala, men imorgon åker vi en sväng till mamma och pappa och det ska bli roligt också.

Nu ikväll har jag i alla fall haft tid att jobba lite med yogan. Jag lade bl.a. upp en ny yogavideo med fokus på framåtfällningar. Du kan titta på den här:

Okej, nu måste jag sova!

God natt!

Kramar❤️

Johanna

Leave a Reply

Your email address will not be published.