Fixande här hemma

485 1024 admin
  • 0

Hej!

Jag sitter i soffan här hemma och Buster ligger bredvid. Det är så mysigt att ha honom med oss igen❤️.

Det har varit en regnig dag här i Göteborg. På morgonen och förmiddagen ville inte ens Buster gå en promenad. Jag sprang i alla fall i regnet och yogade efteråt. Jag saknar mina yogastunder utomhus, speciellt härligt var det att yoga på vår terrass vid Como-sjön. Nu när vädret är lite trist saknat jag också de fina löprundorna speciellt den i Biarritz och den i Domaso, men jag är också väldigt tacksam att vi fick de fina dagarna där💕.

Idag har jag mest fixat här hemma. Jag har lagt ihop och strykit en massa tvätt som jag hade från resan. Vi har också varit en tur på IKEA. Jag trodde det skulle vara jättemycket folk där, men det var faktiskt ganska lugnt. Jag köpte ett par ramar, som jag ska använda för att rama in några vykort som jag köpte på vår resa.

Nu ikväll har jag inte gjort så mycket. Peter och jag har tittat färdigt på “Morden i Helsingör”. Jag tycker mest om den serien för de vackra miljöerna (och kärleksrelationerna😊).

Nej, nu ska jag avsluta och gå och lägga mig. Ha en fin kväll!

Kramar ❤️

Johanna

Leave a Reply

Your email address will not be published.