En regnig och blåsig torsdag

150 150 admin
  • 0

Idag regnar och blåser det jättemycket här i Göteborg. Jag skall snart gå ned till yogasalen för de sista torsdagslektionerna för den här terminen. Kan fortfarande inte fatta att det är jul om några veckor… Jag har varit trött den här veckan, trots att jag lämnat in romantexten och egentligen kan pusta ut lite grand. Det beror nog på att jag kommit efter på flera andra områden sedan jag jobbat så mycket med skrivandet och nu har en hel del att ta igen. Jag kommer att jobba med bokföringen hela helgen till exempel. Sedan vill jag förstås komma igång på allvar med roman två och med min nästa fackbok. Jag har inte “råd” att vänta för länge med att börja, eftersom arbetet med en bok tar väldigt lång tid. Det är ibland svårt att hitta balansen mellan jobb och fritid när man jobbar för sig själv. Det finns alltid något att göra och förbereda och jag tycker ju att det är roligt och då är det svårt att lägga undan arbetet. Det är tur att jag har barnen, för de hjälper mig att fokusera på annat! Igår fick jag också annat att tänka på. Jag var med min dvärgschnauzer Buster och vaccinerade honom och efter någon timme fick han en allergisk reaktion. Först kräktes han och sedan fick han jättemycket klåda i pälsen. Han kliade sig hela tiden och det var verkligen synd om honom. Till slut fick jag åka till veterinären igen och där fick han en antihistaminspruta. Efter det tog det ändå nästan två timmar innan han slutade att klia sig :-(. Jag är så glad och tacksam att han är helt symptomfri idag! Det är hemskt att se ens hund må dåligt! I alla fall verkar vi ha fått en väldigt känslig hund. Vi har redan varit in två gånger då han haft jätteproblem med magen och nu detta! Hoppas inte att det blir likadant nästa gång han får en spruta! Nej, nu är det dags att förbereda sig för yogan! Ha en fin torsdag! Namaste,

Leave a Reply

Your email address will not be published.