Äntligen tillbaka

1024 683 admin
  • 0

Jag är äntligen tillbaka på bloggen. Det har varit en otroligt intensiv tid och jag har varit tvungen att prioritera bort skrivandet här. Sedan i fredags eftermiddag har jag dock lite mer tid och det känns skönt, men jag är fortfarande otroligt trött. Det känns nästan som om jag inte har någon energi alls, men det blir snart bättre.

I fredags lämnade jag alltså in mitt romanmanus till provtryckning. Det var ångestladdat att skicka iväg texten, men efteråt kändes det skönt. Nu får jag helt enkelt vara nöjd. Jag kan inte göra mer. Jag gjorde mitt bästa utifrån det jag kan och jag hoppas att min nästa bok kommer att bli ännu lite bättre, för jag har i alla fall lärt mig otroligt mycket och den kunskapen hoppas jag kunna använda mig av när jag skriver nästa gång.

Helgen var trevlig med besök hos kompisar och lite städning här hemma för att göra adventsfint. Dagarna gick fort och igår var det redan arbetsdag igen. Jag hade ett späckat schema med inköp för yogan, städning av yogarummet, privatyogaundervisning, konstruktion av ny sekvens och sedan undervisning på kvällen. Jag tror det är därför jag var så trött idag. Nu är i alla fall allt förberett för kvällens undervisning och jag skall snart fixa middag till familjen. Det känns lyxigt att börja först klockan 18 (idag har jag ju ingen yogaundervisning för barnen).

Jag kan inte riktigt förstå att det är sista veckan på terminen nu. De här femton veckorna har verkligen rusat fram. Det känns nästan overkligt, speciellt när jag haft så mycket att göra. Nu skall jag verkligen försöka att ta vara på tiden och vara så mycket som möjligt. Imorgon börjar jag jobba på min nästa fackbok och fortsätter på mitt arbete med uppföljaren till Systrar, sol, stränder och en smula yoga. Dessutom måste jag komma ikapp med bokföringen. Sysslolös blir jag nog aldrig :-)!

Ha en fin tisdag!

Namaste

Leave a Reply

Your email address will not be published.