En skön lördag

150 150 admin
  • 0

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=qKxQCL8fD6M]

Jag har inte skrivit på några dagar. Veckan har varit ganska stressig och jag har varit lite trött. Idag känns det mycket bättre. Jag har både hunnit greja lite här hemma och springa på morgonen. Det var en vacker morgon, men väldigt kallt i vinden. Det är stor skillnad på temperaturen idag och för en vecka sedan. Löpträningen gick bra trots att jag kände mig väldigt trött. Imorgon skall jag försöka att springa en lite längre runda. Jag måste ju öka distanserna lite grand om jag skall orka runt på Göteborgsvarvet.

Nu ikväll skall jag försöka yoga en liten stund för att sträcka ut musklerna och även börja tänka på nästa veckas program. Än så länge har vi fokuserat på första och andra prinicpen inom anusarayogan (“open to Grace” och muskulär energi), så kanske är det dags för organsik energi.

Idag har jag tillbringat lite tid framför datorn för att leta efter yogabloggar på nätet. Det verkar inte finnas jättemånga svenska, men en som jag hittat är www.alltomyoga.se. Där har jag sett att min yogalärare Anja Bergh skriver.

Det finns fler amerikanska (naturligtvis) och två som jag tycker är bra är www.yogadork.com och www.itsallyogababy.com.

Namaste,

Johanna

Leave a Reply

Your email address will not be published.