Fort Lauderdale

683 1024 admin
  • 0

Jag skall alldeles strax packa min väska och förbereda mig för imorgon. Det känns ganska skönt att styra kosan hemåt igen. Det har varit en härlig semester, men nu ser jag fram emot att komma hem, att sova i min egen säng och att träffa Buster!

Vi har varit nervösa idag, för vi trodde att vår sista flight (mellan Stockholm och Göteborg) var med SAS, men nu verkar det som om den är med ett annat flygbolag (som inte är drabbade av strejken) så förhoppningsvis kommer vi hem som planerat och jag kan ha mina yogaklasser på torsdag eftermiddag och kväll.

I morse sprang jag som vanligt och försökte verkligen ta in allting här som jag vill ta med mig hem som minne: den ljumma luften, havet, palmerna, stranden, poolen, solen och det intensiva ljuset.

På förmiddagen åkte vi till Fort Lauderdale på en liten utflykt. Det blåste mycket, men vi kunde bada ändå. Stranden var väldigt fin och jag hade gärna stannat längre, men vi skulle hinna med några ärenden också, så vi fick åka efter relativt kort tid.

På vägen tillbaka hem stannade vi bland annat på Barnes & Noble. Jag älskar att titta på böcker, men precis som i Sverig beställer de flesta här böcker på nätet nu för tiden, så det finns inte många boklådor kvar. Jag köpte i alla fall en meditationsbok “Just Sit”, som jag tycker verkar bra. Jag skall läsa den på flyget imorgon.

Nu måste jag packa! Jag hoppas jag kan skriva någon gång på resan tillbaka.

Namaste,

Johanna

Barnes & Noble 💕

Leave a Reply

Your email address will not be published.