I Key Largo

1024 1024 admin
  • 0

Klockan är snart åtta och det är vår näst sista kväll i Sunny Isles Beach. Jag känner mig trött efter en intensiv dag. Vi körde ner till Key Largo idag. Egentligen hade vi velat snorkla, men vi kände att utflykten blev lite dyr och dessutom blåste det ganska mycket. Vi badade i alla fall och åt lunch på stranden.

För ungefär elva år sedan var vi i Miami och körde ned till Key West. Vi sov en natt i Key Largo på ett jättemysigt motell. Det känns som en hel evighet sedan. Barnen var så små – Philippa var bara fyra månader, Josefina var knappt två år och Isabella tre och ett halvt. Det var ett helt annat liv med barnen då (fast de bråkar fortfarande i bilen – som de alltid har gjort när vi gör utflykter ;-)).

I morse sprang jag som vanligt. Det var inte alls mycket folk ute klockan sex (konstigt nog färre än igår, som var söndag). De enda som var ute, var byggnadsarbetarna som jobbar på de stora skyskraporna och några hemlösa. Jag såg samma hemlösa man som igår. Han sover i en busskur. Jag undrar hur han hamnade där och vad som är fel… Sorgligt…

Jag yogade vid poolen igen. Imorgon kommer att vara sista dagen jag kan göra det. På onsdag lämnar vi lägenheten redan klockan fem på morgonen. Det kommer nog varken bli någon yoga eller löpning den dagen. Jag får göra några positioner på Newark när vi väntar på flyget till Arlanda🙂.

Ha en fin måndag!

Namaste,

Johanna

Jag kunde inte låta bli att ta kort på soluppgången☀️.

Leave a Reply

Your email address will not be published.