Andra dagen i Sunny Isles Beach

768 1024 admin
  • 0

I morse hade jag egentligen tänkt att springa på gymmet, men det var stängt, så jag sprang ned till stranden och hoppades kunna springa där, men det visade sig vara för lös sand, så jag fick gå upp till huvudgatan igen. Det var helt okej att springa där med. Utmed hela stranden ligger gigantiska hotell och lägenhetshus. Det liknar lite grand Sufer’s Paradise i Queenslandtycker jag.

När jag kom hem från löpningen gick jag och yogade vid poolen. Jag skrev på Instagram och Facebook idag att något jag verkligen kommer att sakna från den här resan när jag kommer hem är uteyogan. Det är helt underbart att yoga utomhus. Jag hoppas att jag kan göra det hemma också (men kanske lite senare i maj och under resten av sommaren).

På förmiddagen var vi på stranden och tog det lugnt och badade lite. Det var härligt i vattnet, men ganska mycket tång.

På eftermiddagen var vi och tittade i affärer. Det finns ganska många här runt omkring, men jag är inte så sugen på att handla. Dollarkursen är så hög och jag vill vara försiktigt med vad jag köper. Det känns inte bra att handla bara för att handla.

Nu ikväll skall jag jobba lite med skrivandet och fortsätta att läsa “Erotic Stories for Punjabi Widows”. Jag gillar verkligen boken, men det är frustrerande att det går långsammare att läsa på engelska. Jag har läst väldigt många engelska böcker, men det hjälper inte. Att läsa på svenska är helt klart lättare.

Ha en fin söndag!

Namaste,

Johanna

Stranden imorse
Yoga vid poolen
Mer yoga 😊

Leave a Reply

Your email address will not be published.