Sunny Isles Beach

768 1024 admin
  • 0

Det har varit en intensiv dag. I morse var jag uppe klockan sex och yogade och sprang på däck för sista gången. Jag försökte verkligen ta in hela miljön, så att jag har det i minnet inför regniga springrundor hemma i Sverige. Jag kommer definitivt att sakna närheten till havet. Det är något speciellt med vattnet och jag önskar att vi bodde lite närmare det, men samtidigt älskar jag Örgryte och vill inte bo någon annanstans (I alla fall inte nu).

På förmiddagen gick vi av båten och åkte sedan vidare med en shuttle till flygplatsen för att hämta vår hyrbil. Innan vi kom till vår lägenhet här i Sunny Isle Beach var vi på ett shopping mall och tittade lite i affärer. Sedan gick tiden snabbt och efter det att vi handlat mat för att ha här “hemma” åt vi middag och nu är det redan kväll. Barnen tittar på TV, men jag skall gå och lägga mig och läsa boken jag påbörjade igår. Imorgon tror jag att jag kommer att springa på löpbandet i gymmet som hör till lägenheten.

Jag skall försöka njuta så mycket som möjligt av de här sista dagarna på semestern. Vi åker ju hem på onsdag i nästa vecka. Torsdagen kommer att bli intensiv med yogaundervisning på eftermiddagen och kvällen, men jag skall göra mitt allra bästa för att det blir bra lektioner.

Ha en fin lördag!

Namaste,

Johanna

Utsikten från vår balkong 😍
Soluppgången i morse ☀️

Leave a Reply

Your email address will not be published.