På sjön mot Miami

1024 683 admin
  • 0

Det är sent- snart kvart elva på kvällen. Det har varit en avslappnande dag på sjön. Jag lyckades faktiskt läsa ut “Liten två med potential” av Camilla Davidsson idag. Jag tyckte om boken, men kanske inte lika mycket som böckerna av Kristin Emilsson. Jag kan inte riktigt sätta fingret på varför. Eventuellt beror det på att jag kände att karaktären Arvid i “Liten två med potential” inte riktigt kändes verklig. Han var lite för perfekt tyckte jag, men det är bara min personliga åsikt.

Nu på kvällen har vi sagt hejdå till min bror och hans familj. Det kändes tråkigt, men vi ser fram emot att träffa dem till sommaren igen. Efter att de bott i USA så många år nu har vi vant oss vid avsked och det är inte lika sorgligt som det var i början…

Imorgon går vi av båten, men innan dess tänkte jag springa och yoga. Vi får se hur det går. Båten kommer fram till Miami klockan sex och jag misstänker att många är uppe tidigt för att äta frukost innan de lämnar. Det kan göra att det blir svårt att springa på däck, men jag försöker i alla fall.

Nu skall jag stänga datorn och läsa lite grand innan jag sover. Jag är glad att jag läst så mycket under den här resan. Det är skönt att inte vara inne på internet så mycket. Det frigör mycket tid att läsa istället. Just nu har jag börjat på “Erotic Stories for Punjabi Widows” av Balli Kaur Jaswal. Den verkar väldigt bra den med. Jag rapportera mer när jag läst ut den :-).

Ha en fin fredag!

Namaste,

Johanna

Leave a Reply

Your email address will not be published.