Costa Maya

768 1024 admin
  • 0

Nu är klockan snart nio och vi är på väg ifrån Costa Maya i Mexiko tillbaka till Miami. Vi kommer att vara på sjön i ett och ett halvt dygn till.

I morse gick vi i land efter det att vi tränat och ätit frukost. Costa Maya är väldigt vackert (precis som de flesta andra platser vi sett på kryssningen), men det var synd att vi inte kunde stanna längre. Jag hade gärna sett mer av samhället. Det är det som är synd när man är på en kryssning. Man får bara en liten smakbit av det som man skulle kunna se. Samtidigt får man ju besöka många olika platser, vilket också är intressant.

I morgon har vi alltså en sjödag och jag ser fram emot att läsa och skriva lite grand. Jag har tyvärr fortfarande inte börjat rätta det som Lena förslog som ändringar och det måste jag göra de här sista dagarna på resan, så att jag inte behöver ta med mig hem alla papper som jag släpat med mig hit.

Idag har jag börjat läsa en ny bok “Liten tvåa med potential” av Camilla Davidsson. Jag har inte läst något av henne förut, men tycker att boken är mysig. Egentligen liknar den ganska mycket Kristin Emilssons böcker (och även min roman :-)). Skriver mer om boken när jag läst lite till.

Nu skall jag fortsätta att läsa igenom roman 3 som jag jobbar med parallellt med roman 2.

Ha det fint!

Namaste,

Johanna

Så fint och mysigt!
Ännu en strandbild 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.