Cozumel

683 1024 admin
  • 0

I morse var det härligt väder när jag sprang, yogade och mediterade. Jag slapp regnet :-)!

Efter träningen och frukosten gick vi i land i Cozumel, Mexiko. Vi var där för två år sedan också. Det är en trevlig och vacker ö, men det var många turister över allt, speciellt i hamnområdet. Vi tog en taxi till ett mysigt ställe en bit bort, där vi badade och tog det lugnt hela dagen. Vi snorklade också och det var kul!

På väg tillbaka från stranden stannade vi i stan och tittade lite i affärer. De flesta sålde samma typer av souvenirer och andra turistsaker, så det var inte så mycket att se, men det var ändå trevligt att promenera runt lite.

Nu på kvällen har vi ätit, varit och tittat på showen och umgåtts med min bror och min svägerska. Det är inte många dagar kvar på kryssningen nu. I morgon är vi i Costa Maya (också Mexiko) och sedan har vi en sjödag innan vi kommer tillbaka Miami. Där kommer min bror och hans familj att lämna oss. Vi har sedan fyra nätter kvar i Miami innan vi åker hem till Sverige igen. Även om det varit en underbar semester ser jag fram emot att komma hem till Göteborg igen.

Ha det fint!

Namaste,

Johanna

Underbart god salsa till taco-chipsen idag
Yoga på stranden 🙂
Mysigt inne i stan.

Leave a Reply

Your email address will not be published.