Förberedelserna för yogan i Skår, Örgryte, Göteborg fortsätter!

150 150 admin
  • 0

Vilken underbar dag det har varit idag. Härligt att sommaren inte är slut ännu! Jag har tyvärr varit inne mest hela dagen på skolan jag jobbar, men vi hann i alla fall äta ute på kvällen. Jag saknar dagarna i Italien när vi var ute hela tiden. Man mår så bra av det och önskar att det var mer så här hemma också!

Idag har jag skickat ut inbjudningar till yogan via mail och ser fram emot att ha prova-på-gångerna snart. Igår kom mattorna, klossarna och remmarna som jag beställt, så allt börjar falla på plats. Det är fortfarande lite att göra i “väntrummet” och på toaletten, men allt skall vara färdigt tills kurserna börjar!

Nej, som vanligt är det sent och jag vill läsa lite innan jag går och lägger mig. Jag skall försöka få lite tid att läsa (böcker) varje kväll. Det känns viktigt. Jag läser väldigt mycket på nätet och jobbar med texter varje dag, men känslan att läsa en “riktig” bok är något alldeles speciellt!

Namaste,

Johanna

Leave a Reply

Your email address will not be published.