Ännu mer jobb med hemsidan etc.

150 150 admin
  • 0

Idag började jag dagen med att springa en runda med min man i regnet. Det var faktiskt ganska skönt och uppfriskande. Under dagen har jag jobbat med hemsidan och med de anslag som jag skall hänga ut i området. Barnen har varit hos mormor och morfar, så jag har haft tid att göra ganska mycket. Det känns bra!

Jag ser fram emot att börja snart och skall i nästa vecka göra planera kurserna mer i detalj. Jag tror att det kan bli bra att ha en nybörjarkurs där vi arbetar långsamare och går igenom grunderna samt en lite mer avancerad kurs där vi bygger på från det vi har lärt oss hittills. Jag börjar mer och mer känna att jag hittar min identitet som yogalärare, vilket känns skönt. Nu är det tredje året som jag har kurser i Skår och hoppas att få se många av mina gamla elever igen!

Namaste,

Johanna

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.