Föredrag, lunch på Brogyllen och tankar kring rörelse och hälsa

576 1024 admin
  • 0

Idag har jag hållit mitt föredrag på organisationen som jag skrivit om förut här på bloggen. Det var verkligen jätteroligt att få prata om något som jag brinner väldigt mycket för. Jag hoppas också att den kunskap jag förmedlade sådde frön hos de som lyssnade och att det i slutändan kan leda till att fler elever får den hjälp och det stöd som de behöver för att uppnå  högre motivation och bättre studieresultat.

Efter föredraget satte jag mig på Brogyllen och jobbade lite grand och åt även lunch där med min man. Det var mysigt och gott som vanligt. Brogyllen är ett av minan favoritlunchställen. Deras “spasallad” (som jag tror att jag har nämnt här  minst en gång innan) är väldigt mumsig :-)!

Tyvärr har jag varit helt slut nu på eftermiddagen. Jag tror det har att göra med att jag spände mig ganska mycket inför föredraget och att jag har så många andra saker som jag måste ta beslut om i den här veckan. Det gäller både mitt jobb på universitetet och de böcker jag har skrivit. Helt plötsligt har allt kommit på en gång medan det i flera veckor var helt tyst och inget hände. Det känns lite som en ketchupeffekt. Det är förstås jätteroligt och spännande, men också helt enkelt nervöst. Men som jag skrev här för några dagar sedan, så är det viktigt att kunna släppa kontrollen. Man kan inte styra allt och man måste lära sig att att lita på att det kommer att gå bra. Jag övar mig på det hela tiden ☺. 

Den här dagens affirmation är: “When I move my body, I bust through all that blocks me from my true health and vitality.” Jag håller med det här citatet. Jag tror verkligen att rörelse är otroligt viktig för den fysiska och mentala hälsan. Om jag sitter stilla för länge framför datorn känner jag mig blockerad Jag kan inte fokusera och tänka klart. Det är därför jag är beroende av löpningen och yogan. De får igång flödet i kroppen på ett härligt sätt. 

Ha en fin fortsättning på onsdagen ❤!

Namaste

Leave a Reply

Your email address will not be published.