Första advent – lucka två: triangeln och halvmånen

1024 683 admin
  • 0

Det är första advent. Hoppas att du haft en fin dag. Jag har varit här hemma och grejat hela dagen. Det har varit mysigt, men precis som igår undrar jag vart tiden tog vägen.

I morse var jag nere i yogasalen och städade. Nu är det mesta färdigt inför den sista yogaveckan innan juluppehållet. Vi kommer att köra en blandad sekvens med olika asanas som vi haft under terminen. Jag hoppas som vanligt att mina elever kommer att tycka om den.

Jag har publicerat den andra luckan i min julkalender också. Den här gången presenterar jag triangeln och halvmånen. Två positioner som får mig att känna styrkan i kroppen och som hjälper mig att fokusera och koncentrera mig.

Nu skall vi ha lite adventsfika här hemma. Barnen har varit så duktiga och bakat både pepparkakor och lussekatter. Det är väldigt roligt att de gillar att greja i köket :-).

Ha en fin söndagskväll!

Namaste,

Johanna

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.