Fortfarande jättevarmt

768 1024 admin
  • 0

Jag hinner inte riktigt med att skriva på bloggen, men här kommer några rader i alla fall. Det har redan hunnit gå fyra dagar på min första undervisningsfria vecka och jag tycker att jag fått gjort ganska mycket. Mitt huvudmål de här första dagarna har varit att planera min tid fram till augusti och det tycker jag att lyckas bra med. Jag ser fram emot sommaren, men som egenföretagare är det svårt att slappna av när man är ledig. Det finns alltid något att tänka på och i och med att jag inte har någon betald semester kommer oron lätt. Det är tur att jag har yogan och meditationen :-).

Idag har jag jobbat med mitt manus. Just nu redigerar och funderar jag på ändringar. Min mamma håller också på att läsa igenom texten och det hjälper mig mycket. Det är lätt att missa konstigheter som man skrivit själv. Det är som om man blir blind för sina egna fel.

Jag har också äntligen börjat jobba lite mer med bokföringen och det känns jättebra. Nu planerar jag att arbeta minst en halvtimme med ekonomin varje dag, så att jag på det sättet kommer i kapp och får ordning på allt.

Så ofta som möjligt försöker jag också att skriva på min motivationsblogg. Mitt mål är att skriva motivationstips varje dag. Jag har kanske redan nämnt det tidigare här, men nämner det igen. Det kan vara värt att följa @studieglädje på instagram eller studieglädjes facebooksida. Jag försöker att ta det jag vet, men vill också kombinera det med det jag läser och lär mig just nu. Jag vill verkligen dela med mig och inspirera så många som möjligt att nå sina mål (oavsett om det är för studier eller arbete eller något annat).

Glöm inte heller att jag kommer att ha en kurs för ungdomar till hösten. Det går bra att anmäla sig här på hemsidan!

Ha en fin fortsättning på torsdagen!

Namaste,

Johanna

Leave a Reply

Your email address will not be published.