Läsning av Hitta hem till dig själv

768 1024 admin
  • 0

Hoppas att ni mår bra! Jag måste hela tiden prioritera bort bloggen och det gör mig lite arg, för jag älskar att skriva och vill gärna dela med mig här, även om det kanske inte är så många som läser varje dag. Jag vet att en hel del personer som tidigare haft bloggar slutat med det och satsar helt på Instagram och Facebook istället, men jag gillar att vara mer detaljerad som jag kan vara här på bloggen. Kanske borde jag börja vlogga istället? Vi får väl se vad jag bestämmer mig för att göra, men än så länge vill jag faktiskt behålla min blogg och min hemsida!

Glöm inte bort att jag också har en blogg/ ett Instagram- (@studiegladje)/Facebookkonto för mitt motivationsarbete också. Där har jag som mål att lägga ut minst fem tips i veckan på hur du kan förbättra dina resultat och höja ditt välbefinnande. Du hittar bloggen här.

Idag kom yogamattorna jag beställt till mina tre döttrar. Nu hoppas jag att vi får många mysiga yogastunder tillsammans i sommar. Mitt mål är att de skall yoga en liten stund varje dag och att vi även skall meditera tillsammans. Vi får se hur det går :-)!

Igår la jag ut en ny sekvens med fokus på mage och rygg på min youtubekanal. Jag skall lägga den här på hemsidan också, men har inte hunnit ännu. I övermorgon skall jag försöka att spela in en sekvens till. Jag gillar egentligen att spela in. Det är bara det att det tar ganska lång tid att fixa utrustningen och annat jag måste förbereda.

Mitt mål är också att ge så många tips som möjligt på mina sociala medier. Jag känner att jag vill dela med mig av det jag vet, så att jag kan vara till nytta och hjälpa så många jag bara kan.

Idag har jag läst boken Hitta hem till dig själv av Jon Kabat-Zinn. Den här boken är tunn och liten och kan läsas ganska snabbt, men texterna är ganska komplexa och behöver sjunka in, så jag skulle rekommendera att läsa boken under en längre tid och kanske läsa en text om dagen. När jag läste de ganska ljumna recensionerna av boken på adlibris, kan jag delvis hålla med läsarna. Det är inte en bok man bara läser rätt upp och ned och den är ganska dyr (174 kronor). Jag skulle rekommendera att låna den på biblioteket först och sedan avgöra om det är en bok man vill köpa. Texterna i boken är tagna från en annan av Jon Kabat-Zinns böcker, Coming to our senses, som jag nu har beställt från biblioteket. Jag återkommer när jag läst den!

Nu är det dags för mig att fortsätta med mitt arbete. Hoppas att du får en fin fortsättning på tisdagen!

Namaste,

Johanna

Leave a Reply

Your email address will not be published.