En splittrad vecka

1024 1024 admin
  • 0

Hoppas att ni har det bra! Jag har inte skrivit på ett par dagar, men lagt ut inlägg på Instagram och Facebook istället. Ibland är det svårt att hinna med allt. Nu är det redan torsdag och snart börjar mina yogaklasser.

I måndags var det en ganska stressig dag. Jag var tvungen att fixa alla mina sekvenser och skulle dessutom på ett möte på Räddningsmissionen på eftermiddagen. Sedan direkt när jag kom hem var jag tvungen att förbereda inför yogalektionerna. Jag var trött på kvällen efter allt, men det gick bra och jag är nöjd.

I tisdags var det en lite lugnare dag, men trots det gick tiden på något sätt fort och jag hann inte skriva.

Igår hade jag min lediga dag från yogaundervisningen och koncentrerade mig på att jobba med boken. Äntligen har jag kommit igång igen och även om jag är efter i min planering (som vanligt) hoppas jag att jag hinner skicka in till förlagen innan sommaren.

Idag har jag fortsatt med arbetet för boken och har nu läst igenom de första hundra sidorna. Än så länge känns det bra och jag hoppas, hoppas, hoppas att något förlag skall gilla berättelsen.

Nu skall jag ägna resten av eftermiddagen till förberedelser för yogalektionerna.

Hoppas att ni får en fin fortsättning på torsdagen!

Namaste,

Johanna

Leave a Reply

Your email address will not be published.