Fredag

768 1024 admin
  • 0

Ikväll skall vi har några vänner på besök, så jag har inte hunnit jobba så mycket, men jag får göra det under helgen istället. Så är det ibland!

Det var roligt med utomhusyogan igår! Innan jag skulle ha den kändes det lite nervöst. Det är alltid speciellt att undervisa när man inte gjort det på ett tag, men jag kom snabbt in i det igen. Det var ett bra genrep inför nästa vecka.

Under helgen skall jag förbereda yogasalen och göra fint där. Jag behöver också finslipa programmen lite grand. Dessutom behöver jag gå igenom schemat. Jag hade ju tänkt att ha en kurs baserad på min motivationsbok under hösten, men kanske kommer jag ändå att undervisa barnyoga den tiden. Jag skall fundera på det till imorgon.

Jag har inte hunnit jobba med mitt motivationsprojekt någonting den här veckan och det frustrerar mig lite. Jag vill så gärna nå ut till elever och andra som pluggar med det som jag skriver i boken, men jag har svårt att hitta kanaler. Samtidigt vet jag att jag har mer att ge. Jag kan ringa skolor, skriva fler mejl och annonsera. Det finns alltid nya vägar att pröva. Problemet just nu har varit tiden, att jobba med barnen hemma är svårt. Det spelar ingen roll att de är ganska stora nu. Jag har svårt att koncentrera mig och att fokusera och jag vill ju också vara med dem och inte bara stänga in mig i ett rum. Nästa vecka börjar skolan och det kommer att förbättra förutsättningarna för mig att kunna lägga tid på motivationsprojektet också, för jag ger inte upp…

Hoppas att ni får en fin fredagseftermiddag!

Namaste,

Johanna

Leave a Reply

Your email address will not be published.