Fredagstankar

683 1024 admin
  • 0

Hej,

Det är inte klokt, men jag är efter igen… Nu är det lördag och jag ska skriva några rader om vad jag gjorde igår. Vanligtvis brukar jag ha undervisning på skolan, men av olika anledningar var undervisningen inställd, så jag jobbade hemifrån. Bland annat hade jag ett samtal med en elev, men jobbade också med lite av den sista bedömningen och skrev in några betyg. Nu är jag nästan klar med alla betyg och det känns skönt. Efter det kan jag fokusera på prövningen i engelska som jag ska ha om en och en halv vecka.

Tyvärr var jag väldigt trött på eftermiddagen och det var också därför jag inte skrev någonting på bloggen. På torsdagskvällen var jag tvungen att åka till jourvårdcentralen på Kungshöjd med en av mina döttrar. Det var inget allvarligt, men vi behövde kolla upp en sak och vi var inte tillbaka hemma förrän efter tio. När jag väl skulle gå och lägga mig kunde jag inte sova för jag var uppe i varv, så det slutade med att jag bara sov knappt sex timmar natten mellan torsdag och fredag. Det förklarar den trötthet jag kände på eftermiddagen. Eftersom jag inte kunde koncentrera mig bestämde jag mig för att städa lite tidigare och lyssnade samtidigt på “Lektioner i kemi”.

På kvällen kom mamma och pappa hit på besök. Vi grillade i trädgården och hade en mysig stund. Våra hyresgäster kom också förbi och barnen hade sina kompisar här, så vi var ganska många. Jag älskar sådana tillfällen och önskar att vi hade fler sådana, men mamma och pappa bor ju inte precis direkt bredvid, så det blir tyvärr inte så ofta.

När mamma och pappa hade åkt trodde jag att jag skulle orka fixa lite här hemma, men jag var helt färdig och dessutom hade jag fått huvudvärk, så jag bestämde mig för att ge efter för tröttheten och sova.

Kramar❤️

Johanna

Buster❤️

Leave a Reply

Your email address will not be published.