Äntligen på rätt dag

1024 1024 admin
  • 0

Hej!

Nu är jag äntligen på rätt dag igen. Det är torsdag eftermiddag och jag ska snart börja gör i ordning mig för att gå iväg på en studentmotagning med familjen. Det ska bli väldigt trevligt! Efteråt ska Peter och tjejerna gå på fotboll med en kompis till oss och hans son, men jag stannar hemma. På sistone har det varit lite mycket. Idag hade jag min sista lektion med steg 2-gruppen, så nu kan jag på allvar börja förbereda prövningen i engelska som jag ska ha om en och en halv vecka. Det har hängt över mig en hel del, men det känns skönt att jag kan börja fokusera mer på den nu.

Idag gjorde jag min vanliga träningsrutin och det var väldigt skönt att yoga för sig själv igen. Jag har saknat “min egen” yoga, ett pass jag gör väldigt ofta och som jag stått fast vid i många år. Det är ett blandat, långsamt pass som är skönt att göra på morgonen. Det får mig att känna mig lugn och stabil. De här dagarna när jag fokuserat på inspelningarna har jag märkt hur viktig min egen yoga är för mig, dvs. den yoga jag gör på morgonen i lugn och ro innan jag springer och jobbar.

Efter träningen var jag i skolan och träffade mina elever. Det kändes lite sorgligt att säga hej då till dem för jag har träffat dem i två år nu, så jag känner dem ganska väl, men det är så livet som lärare är. Jag har bara inte riktigt vant mig vid det 😊.

När jag var färdig på skolan var jag och åt frukost på Espresso House. Det var mysigt att vara på café igen. På sistone har jag inte varit ute alls mycket. För det mesta har jag cyklat direkt hem och jobbat eller gjort något annat. Tiden har helt enkelt inte räckt till för att hitta på så mycket “extra”. Det är lite synd och jag ska nog försöka ändra på det till hösten och lägga in lite “utflykter” till stan oftare.

Nu är jag hemma igen och har jobbat lite med mina videor. Jag behöver göra thumbnails och beskrivningar för dem och sedan ladda upp dem på min kanal så att jag kan schemalägga dem. Jag har bestämt mig för att göra en paus i inspelningarna. De resterande videorna för sommaren gör jag senare. För skojs skull ska jag ta med mig utrustningen på semestern. Det hade varit väldigt kul att spela in en video i Frankrike, Italien eller Schweiz, men vi får se hur det går.

Nej, nu måste jag sluta. Ha en fin eftermiddag och kväll!

Kramar

Johanna

Leave a Reply

Your email address will not be published.