Inspelningar igen

485 1024 admin
  • 0

Hej,

Jag fortsätter att vara en dag efter… Det har helt enkelt varit lite för mycket den senaste tiden…

Igår var det onsdag och jag följde min vanliga rutin att åka och handla efter min träning. När jag kom hem packade jag snabbt upp maten, åt frukost och packade mina inspelningstillbehör och gick ut i trädgården. Tyvärr hade jag en väldig träningsvärk från passen innan, men som tur var gick det att spela in ändå. Jag bestämde mig dock för att ta en paus ifrån inspelningarna ett par dagar eftersom jag känner mig väldigt trött i kroppen. Det tar på krafterna att spela in. Dels har det att göra med att jag har yogat mer än jag brukar och dels beror det på att jag inte riktigt kan fokusera på andningen när jag instruerar samtidigt som jag gör rörelserna och positionerna. Det gör att jag inte riktigt kan vara närvarande på samma sätt som när jag yogar för mig själv.

På eftermiddagen jobbade jag med skolan. Jag förberedde och gick igenom de sista bedömningarna och planerade min lektion. Det tog ganska lång tid och var det enda jag hann innan jag gick ut i trädgården och undervisade min uteyoga. Tyvärr var det bara två elever som kom, men vi hade en mysig stund och det var återigen härligt väder och precis lagom varmt.

Som vanligt på kvällen efter middagen orkade jag i princip ingenting. Jag var helt slut, så jag gick och la mig tidigt och lyssnade på en ljudbok. Just nu är det “Lektioner i kemi” på tyska. Det är en underbar bok, en av de bästa jag lyssnat på på väldigt länge. Jag rekommenderar den starkt!

Kramar ❤️

Johanna

Leave a Reply

Your email address will not be published.