Hinner inte riktigt med

1024 683 admin
  • 0

Hej!

Jag hann inte skriva igår (tisdag), så jag skriver i kapp idag (onsdag) istället. Just nu är jag helt enkelt lite ostrukturerad på grund av att jag inte riktigt har mina vanliga rutiner. Hur som helst, eftersom det var student på min skola igår hade jag ingen lektion och kunde jobba hemifrån. Det gjorde att jag bestämde mig för att gå ut och spela in två pass på förmiddagen efter min löpning. Vädret är verkligen fint just nu och det blev en härlig stund i trädgården även om jag alltid anstränger mig lite extra när jag spelar in min yoga.

Efter lunchen redigerade jag filmerna och planerade de nya passen för onsdagen. Det tar sin tid att göra det här arbetet för jag vill ju inte lägga ut några kopior på gamla pass utan jag vill försöka variera mig lite varje gång. Jag satt därför med passen ända fram tills dess att jag var tvungen att börja förbereda middagen. Jag lagade köttfärssås (vegfärs till Isabella och mig) och pasta och även om det absolut inte var något avancerat så tog det sin tid och jag var tvungen att gå ut i trädgården direkt efteråt och förbereda för min uteyoga. Vi blev en större grupp än på måndagen. Det var mysigt att vara ute i solen och jag hoppas att deltagarna kände samma sak.

När jag kom in åt Isabella, Isabellas kompis, Peter och jag middag (Josefina och Philippa hade redan ätit) och efteråt var jag helt slut. Jag försökte få lite gjort, men fastnade tyvärr på nätet där jag letade efter något som jag ville köpa (men inte hittade).

Igår lyssnade jag färdigt på Jojo Moyes senaste bok “Andra kvinnors liv”. Tyvärr var jag inte så förtjust i den. Kanske berodde det på att jag inte fastnade för karaktärerna. Jag kunde inte riktigt identifiera mig med dem. Det var nästan så att jag irriterade mig lite och det brukar jag inte göra ofta. Jag har läst ganska många av Jojo Moyes böcker och den här var definitivt inte hennes bästa. “Bergens stjärnor” och ” Sista brevet från din älskare” t.ex. tycker jag var mycket bättre. Om du har läst någon av Moyes böcker får du gärna berätta!

Kramar❤️

Johanna

Leave a Reply

Your email address will not be published.