Kursavslutning i skolan, videoinspelning och uteyoga

1024 536 admin
  • 0

Hej!

Idag är det egentligen tisdag, men jag glömde att vara här inne igår, så jag skriver bara några rader om dagen. På morgonen efter löpningen cyklade jag till skolan. Jag skulle ha min sista lektion med min steg 3 grupp och det kändes lite ledsamt. Som jag skrivit här förut är det alltid tråkigt att lämna en grupp. Vi har ju träffats två gånger i veckan hela läsåret. Hur som helst, jag bjöd på festis och kexchoklad, hade betygsamtal och avslutade med två kahoot. Efteråt var jag på expeditionen och skrev på några betyg för treorna och sedan cyklade jag hem.

På förmiddagen efter frukosten jobbade jag med yogan. Jag satte ihop ett nytt pass och gick sedan ut och spelade in. Eftersom jag spelar in (minst) en video om dagen nu, så gör jag inte min morgonyoga och jag måste säga att även om det är roligt med inspelningarna, så saknar jag mitt morgonpass. Det är en härlig stund för mig, som jag vant mig vid. När jag är klar med inspelningarna (senast i början av nästa vecka). så kommer jag att återgå till min vanliga rutin igen. Jag har ju som mål att spela in tolv videor som jag kommer att lägga upp på min kanal (en varje vecka fram tills dess att kurserna börjar).

Efter middagen jobbade jag med skolarbetet, men jag var på något sätt splittrad och fick inte riktigt gjort det jag skulle.

Klockan halv sex hade jag sedan min uteyoga. Det var lite kallare än förra onsdagen, då jag hade yoga sist, men det var helt okej ändå. Tänk våren 2020, då jag hade yoga utomhus från april. Jag kommer ihåg hur kallt det var på de sena passen, men det fick gå ändå. Tänk vad underbart det är att slippa tänka på covid!!

Efter yogan fick jag inte gjort någonting. Jag var jättetrött och när jag är det räcker ibland energin inte till.

Kramar ❤️

Johanna

Leave a Reply

Your email address will not be published.