God fortsättning!

admin
  • 0

God kväll,

Det har varit en ganska lugn juldag för oss här i Göteborg. Med min mans familj i Schweiz och min i USA har vi tyvärr den mesta släkten utanför Sveriges gränser, så vi har ätit lite julmat själva och myst framför brasan. Det är synd att snön regnat bort, men kanske blir det kallare snart igen, så att barnen kan åka lite pulka under jullovet.

Idag har jag tagit en vilodag och bara promenerat en stund med barnen. Jag känner mig fortfarande inte 100% bra från min förkylning, men jag är på bättringsvägen och hoppas att kunna springa imorgon.

De närmsta dagarna skall jag försöka få lite gjort med både yogan och skolan, men naturligtvis också tillbringa så mycket tid som  möjligt med familjen. Jag ser fram emot att snart börja med mina nya kurser. Det skall bli spännande och roligt! För några dagar sedan kom den skylt som jag beställt på Internet och förhoppningsvis kan vi sätta upp den imorgon. Den skall stå vid vår ingång, så att mina elever hittar rätt och även för att människor i området skall få upp ögonen för min yoga.

Jag slutar som vanligt med lite inspiration.

Namaste,

Johanna

Leave a Reply

Your email address will not be published.