Hårklipp och Stadsteatern

485 1024 admin
  • 0

Hej!

Även igår (onsdag) räckte tiden inte till för att skriva på bloggen. På morgonen var jag ute och sprang som vanligt och gjorde min yoga. Min morgonrutin har varit lite upp och ned sedan strax innan Göteborgsvarvet, men nu vill jag komma i ordning med den igen. Det är viktigt för mig att få in mina moment med meditation, andning, yoga och löpning för att må bra. När jag missar flera dagar i rad av meditation t.ex. känner jag det i kroppen. Jag tror delvis det är därför jag kommit efter på bloggen också. När morgonen blir oorganiserad blir resten av dagen det också.

Igår var jag och klippte mig hos “Göteborgs Frisörskola”. Jag har varit där ett par gånger och har alltid varit nöjd. Den enda nackdelen med att klippa sig hos en elev är att det ibland tar lite längre tid än hos en erfaren frisör. Det gjorde att jag inte kom hem förrän klockan två och då var jag superhungrig och lite seg i huvudet. Jag hade planerat att jag skulle ha jobbat ett par timmar efter frisören, men det var stökigt här hemma. Barnen var sura på varandra och mitt schema blev inte riktigt som jag tänkt mig. Ja, ja det är så det är att vara mamma och jobba hemifrån samtidigt. Ibland får man helt enkelt acceptera att allt blir upp och ner…

På kvällen var jag på Stadsteatern med mamma och min svägerska (som är på besök från USA). Vi såg Kafkas “Processen” och det var väldigt roligt att vara på teater igen. Jag gillar det verkligen, men gör det alldeles för sällan. Pjäsen var både rolig och tänkvärd. I pausen åt vi dessutom en jättemumsig macka som mamma hade förbeställt till oss.

När jag kom hem från teatern var jag jättetrött, men stannade uppe en stund och pratade med Peter. Det kändes skönt att slippa tänka på att gå och lägga sig tidigt.

Kramar

Johanna

Leave a Reply

Your email address will not be published.