Sista gången på yinyogakursen och läsning

485 1024 admin
  • 0

Hej!

Tyvärr har det varit några ofokuserade dagar och jag har kommit efter i mitt skrivande här på bloggen, men nu ska jag försöka att berätta lite grann vad jag har gjort i alla fall.

I tisdags var det sista gången på yinyogakursen. De fyra gångerna jag haft gick fort, men har gett mig mersmak. Jag vill fortsätta med en “komplett” kurs nästa termin. Frågan är bara när jag ska lägga den. Jag ska fundera på det ett par dagar till för snart måste jag lägga upp den nya anmälningsblanketten här på hemsidan.

Jag kan inte riktigt förstå att yogakurserna är slut nu, men som jag har skrivit här förut hoppas jag att jag kan ha uteyoga några gånger innan sommaren. Det första tillfället har jag planerat till nästa tisdag kl. 18.00, men vi får se hur vädret blir. Det går ju inte att vara ute om det ösregnar och blåser.

Annars hände det inte så mycket på tisdagen. Jag lyssnade dock färdigt på boken: “Stay Away from Gretchen” av Susanne Abel. Den var väldigt bra och jag rekommenderar den varmt, men tyvärr finns den inte på svenska. Kanske finns den översatt till engelska, men på Adlibris hittade jag den bara på tyska. Orsaken att jag tyckte så mycket om boken var att jag lärde mig en hel del nytt om efterkrigstiden i Tyskland, men också för att författaren lyckades skapa trovärdiga karaktärer, som jag (trots deras mindre älskvärda sidor) fattade tycke för. Jag hoppas att boken blir översatt till svenska, så att ni kan läsa den!

Kramar ❤️

Johanna

Leave a Reply

Your email address will not be published.