Bad i Härlanda Tjärn, städning, handling och lugn tid här hemma

485 1024 admin
  • 0

Hej!

Äntligen är jag på rätt dag här på bloggen. Klockan är redan efter halv tio, men jag jobbar ju inte på skolan imorgon, så jag kan sova lite längre och tänker inte gå och lägga mig förrän tidigast klockan elva. Det känns i alla fall skönt att komma i ordning lite grann igen efter några oorganiserade dagar.

Imorse sprang både Isabella och Josefina med mig och Peter och vi badade för första gången den här våren i Härlanda Tjärn. Det var väldigt härligt och det var så roligt att Isabella och Josefina var med och sprang.

På förmiddagen när vi hade sprungit städade vi. Det tog ett par timmar, men kändes helt okej. Under tiden lyssnade jag på “Pendlarsällskapet” av Clare Pooley. Det är romanen vi läser i bokklubben den här gången. Jag måste säga att jag tyvärr inte känner så mycket för den här boken. Kanske beror det på att jag lyssnar på den efter det att jag precis avslutade “Stay away from Gretchen”, som lämnade ett starkt intryck hos mig. Jag känner helt enkelt inte så mycket för karaktärerna i “Pendlarsällskapet”, ingen av dem har riktigt fångat mitt hjärta. Jag har dock inte läst ut boken ännu, så kanske kommer jag att ändra mig. Vi får se.

Nu på eftermiddagen och kvällen har jag grejat här hemma. Jag har gjort ett kort yogapass, skrivit i kapp på bloggen och vi har ätit middag tillsammans.

Imorgon ska jag spela in en ny video. Det blir en förkortad version av passet vi gjorde i studion den sista veckan på terminen. Jag får se hur jag ska göra med mina inspelningar under sommaren. Vill gärna lägga upp ett par videor så att jag håller min kanal “vid liv”. Ska planera det inom kort och berättar mer när jag har bestämt mig hur jag ska göra.

Ha en fin kväll!

Kramar❤️

Johanna

Leave a Reply

Your email address will not be published.