Ny inspelning, jobb och familj

683 1024 admin
  • 0

Hej!

Nu är det sent igen. Jag ligger i sängennoch ska snart sova. Det har varit en bra dag och jag är nöjd för jag jar fått gjort ganska mycket i alla fall.

Tyvärr är jag dock fortfarande lite seg när det gäller löpningen. Imorse gick det trögt igen, men jag tror helt klart att förklaringen är att jag har en dipp när det gäller motivationen. Hur som helst, imorgon tar jag nya tag och hoppas att jag har lite mer energi då.

På förmiddagen spelade jag in en ny video som kommer upp på Youtube på söndag.

Jag har också jobbat med skolarbetet och kommit ganska långt med arbetet med min fjärde roman. Det lossnade faktiskt en del idag och det är jag jätteglad för.

Ha en fin kväll!

Kramar ❤️

Johanna

Liknande inlägg

Leave a Reply

Your email address will not be published.