I Lysekil

1024 1024 admin
  • 0

Hej!

Vi sitter i bilen på väg hem från Lysekil där vi varit med min mamma och pappa och min bror och hans fru som är på besök från USA. Det har varit en jättefin dag och jag är väldigt glad att vi fjort något tillsammans. Nu ska vi hem till gemensamma vänner på middag och det ska också bli trevligt.

Jag har inte hunnit med något jpbb med varken skolan, yogan eller skrivandet idag, men jag lyssnade färdigt på “Pendlarsällskapet” i morse och jag måste säga att boken tog sig på slutet. Författaren fick ändå ihop en fin historia och mitt engagemang för karaktärerna ökade från hur det var i mitten av boken.

Nu har jag börjat lyssna på två nya böcker: Jojo Moyes senaste, “I hennes skor” och den tyska översättningen av “Lessons in Chemistry”. Jag skriver mer om dem när jag lyssnat lite längre.

Ha en fin kväll!

Kramar❤️

Johanna

Liknande inlägg

Leave a Reply

Your email address will not be published.