Härlig stund vid Delsjön

756 1008 admin
  • 0

Jag sitter i soffan och skriver idag. Det har varit en härlig eftermiddag. Min man och jag tog med oss barnen och åkte till Delsjön för att bada och det var underbart. Tidigare under eftermiddagen kände jag mig omotiverad och trött, min energi var inte på topp, men efter att ha varit ute i naturen,  känns det mycket bättre. Under sommaren försökte jag att vara ute så mycket  som möjligt, men de senaste två veckorna har jag mest suttit framför datorn och jobbat. Det har tömt mig på energi (och det har bara gått lite mer än tio hela arbetsdagar…). För mig var den här eftermiddagen verkligen en påminnelse om hur viktigt det är att vara ute, speciellt ute i naturen. Jag måste bli bättre på det!

Idag har min arbetsdag mest bestått i att redigera mitt romanmanus. Ju mer jag läser, desto nervösare känner jag mig. Kommer någon att gilla min bok när den kommer ut? Kommer den att väcka några tankar och känslor? Jag vill så gärna att den skall ge någonting. Den är visserligen mest en underhållningsroman, men jag har försökt att skapa ett visst djup också.

Nåväl, jag kommer att få vänta ett tag innan jag får reda på om någon tycker om min bok. Romanen kommer antagligen inte komma ut förrän till våren/sommaren. Jag känner att jag verkligen vill arbeta igenom texten, så att den blir så bra som det bara går och då är det bättre att vänta än att stressa.

Jag har också hunnit jobba en del med yogan, skrivit ut kvitton och jobbat med bokföringen. Inte mina favoritsysselsättningar, men det måste göras. Dessutom kom de filtar och klossar som jag beställt från Manduka. Nu ser yogarummet riktigt fint ut och jag är  stolt över det.

Ha en fin onsdag!

Namaste,

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.