Intressant podcast

756 1008 admin
  • 0

Just nu sitter jag framför datorn och skall alldeles strax avsluta mitt kontorsjobb för dagen. Det har varit en fin för- och eftermiddag, men som alltid har jag lite mindre energi vid den här tiden. Det är faktiskt den värsta perioden på dagen för mig. Vet inte varför, men jag känner mig alltid lite dämpad och trött runt 15-16. Idag skall jag prova att sitta en stund i meditation för att se om det ger mig mer energi. Jag vill ju vara förberedd för mina yogaklasser kl. 18-20.30 ikväll.

I morse sprang och yogade jag som vanligt. Det har blivit en invand rutin, som jag mår bra av. I morgon kommer det att vara annorlunda, eftersom jag har min morgonyoga mellan 6.30-7.30, men tänkte sätta på min springkläderna efter det och ge mig av när barnen har gått till skolan kl. 8. Det får gå bra det med.

På förmiddagen när jag förberedde lite mat i köket lyssnade jag på en spännande podcast som jag vill tipsa om. Den heter “Yogaland”  och eftersom jag har android, laddar jag ned avsnitt från appen “Podcastaddict”, som finns på google play. Avsnittet jag lyssnade på den här gången var med Kino Mac Gregor, som jag skall yoga med nästa helg i Köpenhamn. Det var spännande att höra henne prata om yoga och vad yogan är för henne. Speciellt fastnade jag för det hon sa om asanas och att det inte handlar om att hitta den perfekta formen utan mer om att se yogan som livet i allmänhet, med ödmjukhet och tålamod.

Nu skall jag gå ned i yogastudion och spela in en kort sekvens för dagens FB- och Instagraminlägg. Sedan blir det matlagning med min äldsta dotter och förberedelser inför kvällens pass.

Ha en fin torsdag!

Namaste,

Leave a Reply

Your email address will not be published.