Prova på barn- eller ungdomsyoga gratis i nästa vecka!

480 672 admin
  • 0

Min arbetsdag framför datorn börjar lida mot sitt slut. Jag har jobbat hela dagen med yogan och snart kommer mina första elever för terminen. I morse repeterade jag yogaprogrammen och gick igenom de olika momenten. Jag tycker det är skönt att göra det, så att jag har lite koll på i vilken ordning de olika positionerna kommer.

På förmiddagen kom den första försändelsen från Manduka. Jag hade beställt två nya yogamattor till studion och en ny till mig själv. Jag ville ha en extra till mig själv för jag behöver den när jag står på händer under dagen :-). Jag älskar verkligen Mandukas mattor. Mer information hittar du om dem här: http://www.manduka.com

På eftermiddagen har jag jobbat lite med min marknadsföring. I nästa vecka kan alla barn och ungdomar som vill prova på yoga gratis (i mån av plats förstås). Det är bara att titta på schemat här på hemsidan och höra av sig till mig vilken tid som passar. Sprid gärna detta om ni känner till någon som kanske skulle vara intresserad.

Nu skall jag sätta mig och jobba med mitt manus. Jag har kommit halvvägs i det och måste hinna igenom minst 25 sidor idag för att följa min plan. Det är mycket att göra för tillfället, men jag försöker verkligen att ta en sak i taget som jag skriver om här hela tiden. Jag ser varje uppgift jag gör som en övning i mindfulness, med koncentration och fokus. Det fungerar förstås inte alltid, men ju mer man övar sig desto lättare går det.

Ha en fin måndagseftermiddag och -kväll!

Namaste,

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.