Lördag på Tjörn

756 1008 admin
  • 0

Jag är äntligen klar med min bokföring och det känns jätteskönt! Jag har jobbat hela eftermiddagen och nu på kvällen, men i förmiddags gjorde vi en mysig utflykt till Göksäter.

I morse sprang jag min vanliga runda och det var ljuvligt att ta morgondoppet. När jag gick ut och sprang ösregnade det verkligen, men bara efter en liten stund kom solen fram. Den stannade framme tills jag var hemma igen, då regnet satte igång med full styrka.

Morgonyogan var skön också även om jag kände mig lite splittrad. Jag har mycket i huvudet så här inför kursstarten och dessutom har jag ganska mycket jobb med mina texter. Det har kört ihop sig lite helt enkelt, men det kommer att lösa sig. Jag försöker påminna sig själv om att det är superviktigt att göra en sak i taget och att koncentrera sig på det, mindfulness helt enkelt. 

Jag tror verkligen att det är viktigt att fokusera för att må bra och känna sig mindre stressad. Det är så lätt att gå på autopilot och bli störd av allt runt omkring sig och då kommer stressen lätt. Allt blir som en röra i huvudet och man vet inte var man skall börja och vad man skall göra, då är det jättebra om man kan sätta sig en stund i meditation eller yoga ett par minuter, så att tankarna klarnar.

Nu skall jag i alla fall snart koppla bort arbetet och ta det lite lugnt!

Ha en fin lördag!

Namaste,

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.