Hemma från Stockholm

1024 576 admin
  • 0

Vi är hemma från Stockholm igen. Det har varit några väldigt mysiga dagar med min mamma, min moster, min man och barnen. Stockholm är en underbart vacker stad, speciellt när solen skiner och det känns som om våren är i luften.

I morse gjorde jag min tredje löprunda och den var lika härlig som de två tidigare i veckan. När jag springer i skogen går det aldrig särskilt fort, men det är ok. Det är fortfarande lång tid kvar till Göteborgsvarvet och jag har tid att träna på att få upp takten.

Jag är tacksam att jag har min yoga och min löpning. Som jag redan skrivit många gånger tidigare, så hjälper min träning mig att rensa huvudet och den ger mig också kraft och energi. Just nu behövs det extra mycket. Vi fick precis reda på att min släkting som jag skrev om för några dagar sedan är mycket allvarligt sjuk. Det har varit en svår eftermiddag/kväll med många tankar och känslor. I stunder som denna går tankarna till det mest grundläggande och det som betyder mest i livet, kärlek och närhet…

Det är skönt att ha jobbet med yogan och skrivandet för att skingra tankarna. Jag känner att jag behöver det. Imorgon skall jag fortsätta att planera yogahelgen och även komma igång med min andra roman. Jag har redan börjat skriva, men inte kommit så långt som jag planerat.

Om ni är intresserade av yogahelgen eller min yoga över huvud taget är det bara att höra av sig till mig. Ni hittar mina kontaktuppgifter här på hemsidan.

Allt gott!

Namaste,

Leave a Reply

Your email address will not be published.