Hos mamma och pappa

485 1024 admin
  • 0

Hej!

Vi är en stund på Tjörn och hälsar på. Ikväll ska vi till några kompisar som bor i Stenungsund, så vi passade på att åka hit innan. Tyvärr är det ganska blåsigt, så jag har inte vsrit och badat, men det är härligt att se havet i alla fall😊.

Kvällen igår blev väldigt lyckad. Vi var på “Pinchos” på Götabergsgatan. Isabella och Philippa hade inte varit där innan, så det var roligt för dem att gå dit och jag tyckte det var mysigt också. Maten var god även om portionerna ju är ganska små (men det är ju meningen att de ska vara det).

Idag har jag inte hunnit göra så mycket för yogan, men jag har i alla fall läst vidare i “100 mil”. Tyvärr är jag inte så förtjust i den (den känns lite för förutsägbar), men jag ska läsa ut den ändå.

Nu ska jag läsa lite till och koppla av innan vi åker härifrån.

Kramar

Johanna

Leave a Reply

Your email address will not be published.