Höstledigheten över

1024 755 admin
  • 0

Nu är ledigheten över och barnen är tillbaka i skolan. Jag är inne i mina vanliga rutiner igen och idag var jag nere i yogastudion och städade och gjorde fint. Jag köpte några blommor, för att göra det lite mysigare. Nu i november behövs det lite uppiggande detaljer för att behålla energinivån. Jag har själv märkt att jag känt mig väldigt trött på eftermiddagarna på sistone. Idag började jag därför med mina vitaminer igen. Jag har haft ett ganska långt uppehåll från dem, men nu på hösten och även på vintern skall jag ta dem.

Det är tur att jag har yogan och löpningen för de ger mig så mycket näring och förbättrar humöret när jag känner mig lite trött. Den här veckans tema fortsätter att vara just hur yogan kan ge en känslan av stabilitet när man är lite ur balans.

Vi kommer också att fortsätta med att arbeta med klossarna under de längre passen. Vi använder dem för att “förlänga” armarna och på det sättet lättare komma upp i brygga. Klossarna kan vara till mycket hjälp i många olika positioner och man skall inte vara rädd att använda dem, sedan skall man inte överanvända dem heller förstås, för då kanske man stannar inom sin bekvämlighetszon och på det sättet inte utvecklas.

Annars kommer vi att fortsätta att fokusera på att vara i nuet och praktisera yoga medvetet och vara närvarande i varje asana för att på det sättet sänka vår stressnivå och hitta lugnet (så gott det går).

Hoppas att vi ses på yogamattan den här veckan!

Namaste

Johanna

3nov14a 3nov14b

Leave a Reply

Your email address will not be published.